Union Bluesband 2012 - Yngve & His Boogie Legs

Det er klart for booking av Union Blues Band 2012, nemlig Yngve & His Boogie Legs. De vant årets Union Blues Cup på Notodden i august og er mer enn klare til å ta landeveien fatt i 2012. Du kan se egen artikkel om turneplanen under fanen Union Blues Band.

For booking, ta kontakt med Kåre på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Yngve and His Boogie Legs

Nedenfor kan du lese om bandet.

 

 

 

Her er guttas presseskriv:

Yngve & his Boogie Legs er et ungt Jumpblues/Rockabillyband fra Voss. De startet som en Stray Cats-inspirert trio med gitar, trommer og kontrabass i 2009. Året etter ble trioen utvidet til kvartett med munnspill/gitar, og sommeren 2011 ble kvintetten komplett med en likesinnet fra Mandal på tangenter. Siden starten har bandet blitt mer fokusert på egenkomponerte låter i Jumpblues- og klassisk Rock n’ Roll-stil og samtidig ha fokus på nytolkninger av artister som T-Bone Walker, Mose Allison og Muddy Waters.

Sommeren 2011 vant Yngve & his Boogie Legs Union Bluescup, etter jevn turnering på Vest- og Østlandet siden starten i 2009. Fra 2012 kan bandet kalles Union Bluesband 2012, og blir sendt på en omfattende Norgesturné i regi av Norsk Blues Union.

Yngve & his Boogie Legs kan love høy stemning både for de som velger å trampe takten i det lengste hjørnet av lokalet, og de som liker å danse til svingende rytmer av fem dresskledde menn tidlig i 20-årene.

Yngve & his Boogie Legs består av:

  • Bjørnar Ekse Brandseth - Gitar/Vokal
  • Lars Finborud - Munnspill/Gitar
  • Yngve Jordalen - Kontrabass
  • Morten Bessesen - Tangenter
  • Anders Fretheim – Trommer