Sakspapirer til Norsk Bluesunions landsmøte

Sakspapirene til Norsk Bluesunions landsmøte 20.-22. april er nå klare og kan leses her: 

Sakspapirer landsmøtet 2018

Alle som er påmeldt landsmøtet vil få alle papirer ved innsjekking/registrering, så papirene trenger ikke printes ut i forkant.

Ved spørsmål, ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 95 82 89 10.

Innkalling til årsmøte 2014 i Norsk Bluesunion

Norsk Bluesunion inviterer med dette alle bluesklubber og festivaler tilsluttet Norsk Bluesunion til årsmøte og samling i Asker 14-16. mars 2014.

Lokalt vertskap er i år fjorårets Årets Bluesklubb, Asker Bluesklubb. Det er duket for en særs spennende helg med årsmøte, faglig innhold relatert til bluesklubbenes hverdag og utfordringer, konserter og gode muligheter for å knytte nye bekjentskaper.         

Årsmøtet/unionsmøtet 2013

Norsk Bluesunion avholdt sitt landsmøte i Oslo helga 15.-17. mars. Bitten Svendsen ble gjenvalgt som leder for organisasjonen. Det nye styret i NBU består av Kåre Amundsen (Kleive), Rolf Johannessen (Oslo), Mona Johansen (Oslo) og Øystein Ytterbø (Notodden) samt varamedlemmene Susanne Sørensen (Tønsberg) og Svein Terje P. Førland (Stavanger). Årsmøtet samlet ca 65 delegater og observatører fra 25 forskjellige klubber og festivaler.

Unionsmøte

Unionsmøtet er Norsk Blues Unions årlige fagseminar som blir arrangert i oktober. Dette er uten tvil det viktigste møtestedet for norske bluesarrangører. Ikke minst er det sosiale aspektet viktig. Her kan bluesarrangører fra hele landet stifte nye bekjentskap, skape nye netteverk og således styrke egen og andres kompetanse.
 
Livedelen under unionsmøtet ønsker å presentere spennende, norsk blues, gjerne med et lokalt tilsnitt. Ved siden av å være et sosialt og netteverkskapende knutepunkt er unionsmøtet mye mer.
 
Unionsmøtet består av seminarer, viktige arrangørsaker, infotainment og ikke minst årsmøte med valg av nytt styre. På grunn av alt dette er unionsmøtet et viktig verktøy for alle som ønsker å styrke kompetansen og rammevilkårene for norske bluesarrangører og å styrke samarbeidet mellom norske bluesklubber.

Unionsmøte 2011

Unionsmøtet 2011 var et historisk møte hvor bluesklubbene i Norsk Blues Union konstituerte seg som en selvstendig organisasjon.

Under kan dere lese sakspapirene. Her er det mye, men viktig informasjon.

Sakspapirer til Unionsmøte 2011

Protokoll fra konstitueringsmøte Norsk Blues Union 16.10.2011

Referat fra Unionsmøtet 2011 med protokoll.

Handlingsplan for Norsk Blues Union 2011-2012