Samarbeidsavtale mellom NBU og DinWebshop

Norsk Bluesunion har inngått samarbeidsavtale med firmaet Dinwebshop AS om drift av nettbutikker for bluesklubbene. Det betyr at klubbene med svært gode betingelser og uten kostnader kan få satt opp sin egen webshop med egne effekter og produkter.

Løsningen opptar ingen driftressurser for klubben. Det kreves kun opplasting av linker og banner til butikkløsningen, samt et par telefoner for å avklare vareutvalg og logoplassering på sidene.
Avtalen som er inngått går ut på at klubben mottar 25% provisjon på omsetningen i butikken, det vil si av de varene som kunder er inne og bestiller. Samtidig mottar NBU sentralt 5% provisjon på toppen av dette.

Det er allerede en håndfull bluesklubber som har benyttet seg av tilbudet og har fått på plass sin egen webshop. I disse dager presenterer også DinWebshop en ny og enda bedre løsning for nettbutikkene.

For å komme igang gjør man kun følgende: Ta kontakt med DinWebshop på telefon og de setter opp en butikk med avtalt vareutvalg som linkes til bluesklubbens hjemmeside eller Facebook-side. Medlemmer og andre kan deretter gå inn og gjøre sine bestillinger av f.eks. t-skjorter, hettegensene, bager og annet klubben måtte ønske å selge. Betalingen skjer på nett og varene sendes rett til kjøperen. Provisjonen for salgene blir sendt til bluesklubben med jevne mellomrom.

For mer informasjon ta kontakt med DinWebshop på tlf. 951 60 125, eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Det finnes også mer info på www.dinwebshop.no