European Blues Challenge 2019

Den europeiske bandkonkurransen European Blues Challenge (EBC) blir arrangert for niende gang 4.-6. april 2019. Da blir den årlige europeiske bluessamlingen, som også inneholder årsmøte i European Blues Union og et bluesmarked, arrangert på Ponta Delgada på Azorene utenfor Portugal.

Geir Bertheussen og hans GB Blues Express fikk overvekten av stemmer fra de norske EBU-medlemmene og skal dermed representere Norge på Azorene. Vi regner med at mange norske fans vil reise nedover for å støtte GB Blues Express i EBC og her er litt info for den reiselystne.

Billetter til selve konsertene kan finnes ved å klikke her

Les mer om opplegget hvis du klikker her

Reise

Det finnes ikke direkteruter fra Norge til Azorene. Enklest fra Norge kan være å reise via Lisboa eller Porto. Ponta Delgada-flyplassen, også kalt João Paulo II-flyplassen (IATA-kode: PDL / ICAO-kode: LPPD) er hovedinngangen for passasjerer og flyfrakt i hele øygruppen. Flyselskaper (inkl destinasjoner) som opererer på denne flyplassen:
· Air Berlin / Düsseldorf
· Azores Airlines / Frankfurt, Lisboa, Porto, München, London-Gatwick, Funchal, Gran Canaria, Faro, også fra USA, Canada
· Easyjet / Lisboa
· Jetairfly / Brussel
· Primera Air / Billund, København
· Ryanair / Lisboa, London-Stansted
· TAP Portugal / Lisboa
· TUI Airlines / Nederland

Det er kort avstand fra flyplassen til sentrum. Her er et lite kartutsnitt av Ponta Delgada. Det er mange hoteller og ingen ligger langt fra der ting skal skje. Enkleste måten å booke er de vanlige nettstedene  som hotels.com, booking.com osv.