Norsk Bluesunion trenger økonomisk hjelp til gjennomføring av Unionsband-turnéen

Som mange av dere har registrert, valgte Kulturrådet å ikke støtte Unionsbandet for 2016 med turnéstøtte.

Vi hadde en tilsvarende episode i 2013, men da gikk klagen igjennom. Klagen vi sendte på avslaget denne gang, ble dessverre ikke tatt til følge og vi er nå i en utfordrende situasjon.

Vi så et stort engasjement til å hjelpe oss i 2013 og en kronerulling blant både klubber og privatpersoner bidro til en pen slump i kassa.

Nå håper vi at vi igjen kan få hjelp til dette viktige prosjektet, slik at bandet kan sendes rundt til arrangører fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør.

Vi har arbeidet med, men hittil ikke lykkes, i å finne en eller flere private sponsorer som kan hjelpe oss med å finansiere turnéen. Vi har ikke gitt opp forsøket, men året er i gang og det haster med å finne løsninger. Derfor retter vi nå en henvendelse til våre medlemmer med spørsmål om hjelp. Dersom noen av dere ønsker å bidra, f.eks. med et loddsalg eller på annen måte har noe å skjenke til turnéen setter vi stor pris på dette.

Et annet viktig bidrag vil være at klubber og festivaler støtter opp om Unionsbandet og booker dem til et av sine arrangementer i løpet av året. I og med at vi er i den økonomiske situasjonen vi er i, må det minst 2 spillejobber til pr tur for at vi skal kunne sende ut bandet. Det er viktig for oss å fylle opp helgene så vi slipper å kansellere der hvor vi i øyeblikket har reservert enkeltjobber. Vi vil ta kontakt med de klubbene som ligger innenfor akseptabel avstand mellom de spillestedene som allerede er booket.

Vi håper alle klubber og spillesteder er positive og er med å støtter opp om prosjektet med Unions-bandet.

Ta gjerne kontakt med oss om det skulle være noen spørsmål.

 

Trond Johnsen                                                                                       Bitten Svendsen

Bookingansvarlig/Nestleder                                                                  Styreleder

Norsk Bluesunion                                                                                  Norsk Bluesunion

Tlf 414 02 726                                                                                        Tlf 958 28 910

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.                                                   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.