Viktig melding!!Norsk Bluesunions landsmøte 2016 flyttes!

 

VIKTIG MELDING!!!
På grunn av overnattingsproblemer med dobbelbooking hos hotellene på Bryne og betingelser derfra vi ikke kan godta blir dessverre Landsmøtet i NBU 2016 flyttet fra Jæren.

Styret i NBU arbeider nå med alternativt vertskap for Landsmøtet og regner med at dette er på plass i løpet av uken. Vi kommer tilbake med flere detaljer og informasjon så fort det er avklart. Datoen er den samme.


Vi beklager sterkt det inntrufne og føler med styret i Jæren Bluesklubb i forhold til dette. Vi håper å kunne møtes i på Bryne ved en senere anledning. Uansett takk til styret i Jæren Bluesklubb for engasjementet

 

 

Jæren Bluesklubb ble stiftet i januar 2014, og har hatt stor suksess og et stadig økende medlemstall siden starten. De kaller seg gjerne «Norges høyeste bluesklubb», siden de har klubblokaler i 18. etasje i byens høyeste bygg. Her vil landsmøtedeltakerne kunne nyte den fantastiske utsikten over byen og Jærlandskapet fra lokalet «Vidsyn» i toppetasjen på Forum Jæren.

Konserter og matservering vil finne sted her fredag kveld. Selve landsmøtet lørdag og søndag vil også bli avholdt i 18. etasje. Lunsj for deltakerne vil bli servert i 2. etasje begge dager, med kald mat fra buffet, salatbuffet, enkel varmrett og dessert. Lørdag kveld blir det tre-retters gallamiddag i 2. etasje.
Denne kvelden blir det også konserter, blant annet med unionsbandet.

Overnatting tilbys til spesialpriser på Bryne Kro & Hotell eller Jæren Hotell. Prisen fra fredag til søndag med overnatting i dobbeltrom er kr. 2 995, og lørdag - søndag med overnatting i dobbeltrom kr. 2 395.
Alle arrangementer foregår rett ved tog- og bussstasjonen, og begge hotellene ligger også i umiddelbar nærhet.

Andre praktiske opplysninger:
Avstanden fra Stavanger Lufthavn Sola er  22 km og fra Stavanger sentrum ca 32 km. Fredag og søndag går det flybuss mellom Bryne og flyplassen (Jærlines). Pris for én vei er kr 160,- (se www.jaerlines.com for avgangstider)
For de som eventuelt kommer med fly lørdag, er det to alternativer. 1. Taxi – Denne koster ca. Kr 760,-. Med 4 personer i bilen blir det kr 190,- per pers. 2. Flybuss Sola – Stavanger og tog Stavanger – Bryne. Flybussen koster kr 110,- og toget kr. 41,-

Invitasjoner til medlemmene blir sendt ut med det første. Det kommer mer info på Norsk Bluesunions websider.